Įvertinimas 8/10
Sudedamosios dalys:
* Morka 1 vnt.
* Bulvė 1 vnt.
* Sultinys 1 l
* Poras 1 vnt.
* Svogūnas 1 vnt.
* Česnakas 2 vnt.
* Baltas vynas 2 v.š.
* Muskato riešutas maltas
* Pipirai
* Sviestas 1 v.š.
* Grietinėlė (pateikimui)
Eiga:
* Susmulkintą svogūną ir porą pakepinti ant sviesto su muskato riešutu ir pipirais.
* Sultinyje virti supjaustytą morką ir svogūną 10 min.
* Virimui sudėti pakepintas daržoves, įtarkuoti česnaką, virti dar 20 min.
* Įpilti vyną, dar šiek tiek pavirti ir nukėlus nuo viryklės sutrinti su blenderiu.
* Patiekti su grietinėle.
Skanaus ;) !!!
Pirminis šaltinis: http://www.tastyart.lt/2010/01/labai-gardi-trinta-poru-sriuba/
dekui!
AtsakytiPanaikintitikrai superinis
AtsakytiPanaikinti